el teu centre d’estètica avançada a tortosa 

Som apassionades del món de l’estètica i el benestar, ens agrada cuidar-nos i cuidar-te. El nostre principal objectiu és el benestar dels nostres clients

CONEIX UNA MICA MÉS AL TEU EQUIP

blau-estetica-elena

Elena

Wellness manager

Jo sóc ELENA Fundadora i CEO de Blau Estètica. Soc una apassionada de l'estètica des de fa molts anys i m’agrada cercar i implantar al meu Centre els tractaments més efectius i innovadors del mercat. Em considero una persona sensible i perfeccionista, on també m'agrada transmetre aquestes qualitats en cada servei. M'agradaria que quan entris al meu centre et sentis com a casa i trobessis el teu raconet per desconnectar de tot i reconnectar amb tu mateix/a.

blau-estetica-maria

Maria

Técnica estética

Maria és una gran professional que ara farà un any va aterrar des de l'Illa Blanca a blau. El seu recorregut professional l'han fet una experta amb un gran ventall de Rituals Spa tractaments facials i tractaments corporals. Li agrada tractar a la gent d'una manera holística. Maria és una persona delicada, tendra i amb molta passió!

blau-estetica-noemi

noemí

Técnica estética

Noemí és una persona que reflecteix a la perfecció els valors i la filosofia de Blau! Porta un llarg recorregut dins del món de l'estètica, aquesta experiència han creat una gran professional. Li encanten els tractaments facials i corporals. També és una gran experta en manicures i pedicures La seva energia, el seu carisma i la seva sensibilitat aporten el valor afegit als tractaments a cabina de blau.

blau-estetica-lorena

PAULA

Técnica estética

Paula fa just un any que va entrar a l'equip de blau per quedar-s'hi. És una experta en els tractaments a cabina de manicura i pedicura. Les seves mans, el seu saber fer i la seva calma, fan dels seus massatges un oasi de relaxació. La simpatia, la tranquil·litat i proximitat de Paula et faran sentir com a casa.